SOLID WOOD EXPERT - mobila din stejar, fabricată în Romania

 

Partenerul Tău în Designul Elegant și Durabil din Lemn Masiv

Solid Wood Expert, cu peste 27 de ani de experiență în producția de mobilier din lemn masiv de cea mai înaltă calitate, se remarcă prin excepționala mobila din stejar. Angajamentul nostru față de mediu se reflectă în alegerea exclusivă a lemnului provenit din păduri regenerabile din România, cu vechime de peste 100 de ani.

Colaborăm cu furnizori de materiale locali și internaționali, împărtășind dedicarea noastră pentru practici responsabile și prietenoase cu mediul. Deși majoritatea proiectelor sunt realizate din stejar, artizanii noștri lucrează cu o gamă variată de esențe de lemn, cum ar fi fagul, paltinul, arțarul, nucul și cireșul, pentru a crea produse personalizate, adaptate nevoilor și preferințelor tale unice.

Satisfacția clienților este în centrul succesului nostru. De la concept la execuție, echipa noastră talentată de designeri și meșteri lucrează îndeaproape cu tine pentru a-ți transforma viziunea în realitate. Oferim sfaturi de specialitate, asigurându-ne că iei decizii informate cu privire la materialele și designul cel mai potrivit pentru spațiul tău.

Pe lângă creațiile personalizate, Solid Wood Expert oferă și o selecție atent aleasă de piese de mobilier de serie din lemn masiv gata realizate, inclusiv mobila din stejar, care să se potrivească diferitelor stiluri și preferințe. Utilizăm lac natural, benefic mai ales pentru persoanele cu alergii, pentru a completa estetica și durabilitatea mobilierului nostru.

La Solid Wood Expert, combinăm pasiunea, expertiza și durabilitatea pentru a crea soluții de design elegant din lemn pentru locuințe și spații comerciale.

Descoperă frumusețea inegalabilă a lemnului masiv, meșteșugit cu măiestrie de artizanii noștri, și experimentează dedicarea noastră pentru calitate, sustenabilitate și servicii excepționale pentru clienți.

Materiale sustenabile. Producție responsabilă. Mobilier cu personalitate.

Angajamentul pentru calitate și meșteșug

Lemnul nostru este selectat cu grijă și supus unui proces riguros de uscare în mediu controlat, iar fiecare produs beneficiază de un sistem de ambalare personalizat.

Accent pe durabilitate și sustenabilitate

Producție axată pe durabilitate și sustenabilitate, reflectată în fiecare aspect al procesului nostru de fabricație, consolidând angajamentul nostru față de mediu.

Materiale sigure și prietenoase cu mediu

Utilizăm un lac 100% natural, o alegere prietenoasă cu mediul înconjurător și cu sănătatea oamenilor, oferind o soluție ideală în special pentru cei predispuși la alergii.

Furniture collections

How we start our business

Membrii echipei

Mihaela Turc

CEO, co-founder

Calin Flueras

Online Sales Manager

Andreea Flueras

Webshop Manager

În magazinul SOLID WOOD EXPERT găsești tot ce înseamnă lemn, într-un singur loc

Timpul înseamnă bani, tocmai de aceea, noi putem realiza orice piesă din lemn de care ai nevoie, pntru a nu fi nevoit să pierzi timp prețios căutând în diferite locații. Magazinul nostru este locul unde găsești mobilier premium din stejar masiv și locul unde îți poți crea mobila la comandă după bunul plac. Indiferent dacă alegi mobila din stejar din seria noastră sau optezi pentru soluții personalizate precum uși, scări, riflaje sau parchet masiv, totul poate fi adaptat nevoilor și preferințelor tale. De la mobilier de bucătărie și sufragerie la mobilier din lemn masiv, aducem arta modernă în spațiul tău rezidențial. Mobilier pe comandă, parchet masiv, mobilier de serie, scări interioare și balustrade, uși de interior, riflaje - totul este personalizabil.

Pentru proiecte îndrăznețe, colaborăm cu designeri de interior, încurajând ideile creative și oferind soluții tehnice pentru a da viață visurilor tale. Știm că fiecare detaliu contează, iar mobilierul nostru reprezintă o combinație perfectă între estetică și funcționalitate, atât în mediul rezidențial, cât și în spațiile HoReCa.