Ești interesat să colaborezi cu un producator de mobila din lemn masiv?

Te invităm să devii partenerul nostru pentru a-ți oferi cele mai bune prețuri

SOLID WOOD EXPERT este un producator de mobila și un partener de încredere. Cu peste 27 de ani de experiență în domeniu, oferim o gamă variată de mobilă din lemn masiv realizată la comandă, dar și o selecție atent aleasă de colecții de mobilier de serie din lemn masiv. 

Angajamentul nostru față de mediu se reflectă în alegerea exclusivă a lemnului provenit din păduri regenerabile din România, cu vechime de peste 100 de ani. De asemenea, suntem printre puținii din țară care lucrează cu 100% esență de lemn.

Ca și partener, îți oferim o gamă variată de mobilă din lemn masiv realizată la comandă, dar și o selecție atent aleasă de colecții de mobilier de serie din lemn masiv.

Direct de la producator de mobila
Solid Wood Expert este producator de mobila direct pentru o gamă largă de produse din lemn masiv, oferindu-ți în acest mod garanția celui mai bun preț de achiziție.

Soluții optime de amenajare
Oferim o importanță deosebită întregului proces de amenajare a unui spațiu, servicii complexe de consultanță, proiectare, execuție, dorind să fim un partener de încredere pentru toți clienții noștri. Suntem flexibili și deschiși să creăm produse personalizate, adaptate nevoilor și preferințelor tale unice.

Calitatea ne definește
Calitatea este promisiunea Solid Wood Expert, angajamentul de a răspunde așteptărilor clienților. Nu este un cuvânt, este un concept palpabil, vizibil, validat de timp, un criteriu în funcție de care suntem recomandați în rândul producătorilor de mobilă.

Produs în România și acoperire națională
Solid Wood Expert este o companie 100% românească, producția de mobilier se desfășoară în fabrica din localitatea Tășnad, jud. Satu Mare. Compania depune eforturi deosebite pentru a putea servi toți partenerii săi la nivel național.

Beneficiezi de discount-uri atractive
Colaboratorii noștri știu că ne place ca de fiecare dată să le răsplătim încrederea care ne-a fost acordată de-a lungul anilor, oferindu-le discount-uri semnificative.

producator de mobila

Angajamentul pentru calitate și meșteșug

Lemnul nostru este selectat cu grijă și supus unui proces riguros de uscare în mediu controlat, iar fiecare produs beneficiază de un sistem de ambalare personalizat.

mobila din lemn masiv

Accent pe durabilitate și sustenabilitate

Producție axată pe durabilitate și sustenabilitate, reflectată în fiecare aspect al procesului nostru de fabricație, consolidând angajamentul nostru față de mediu.

lemn masiv

Materiale sigure și prietenoase cu mediul

Utilizăm un lac 100% natural, o alegere prietenoasă cu mediul înconjurător și cu sănătatea oamenilor, oferind o soluție ideală în special pentru cei predispuși la alergii.

De ce să fii Partener SOLID WOOD EXPERT?

Colecțiile noastre sunt diversificate, astfel încât îți oferim posibilitatea să alegi ceea ce se potrivește mai bine afacerii tale.

  • Fiind producator de mobila, tu beneficiezi de prețuri preferențiale, indiferent de cantitatea comandată, iar prețurile sunt imbatabile.
  • Suntem flexibili, astfel încât putem crea produse personalizate, adaptate nevoilor și preferințelor tale unice.
  • Pentru implementarea rapidă a produselor pe platforma magazinului tău, îți putem oferi un feed cu produsele noastre, prin care să poți importa pentru fiecare articol: descrierea, caracteristicile și fotografiile.
  • Suntem producatori de mobila din lemn masiv cu peste 27 de ani de experiență în realizarea unor piese de cea mai înaltă calitate.
  • Primești informări despre noutăți și promoții.
  • Încurajăm ideile creative și oferim soluții tehnice pentru a da viață fiecărui proiect. Știm că fiecare detaliu contează, iar mobilierul nostru reprezintă o combinație perfectă între estetică și funcționalitate, atât în mediul rezidențial, cât și în spațiile HoReCa.

Dacă dorești să fii revânzător pentru articolele fabricate de compania noastră, așteptăm cu drag să ne contactezi pentru a-ți oferi cea mai bună ofertă.

Întrebări frecvente

Dacă am un proiect unic și aș dori să îl comercializez exclusiv, există posibilitatea să realizăm produsul personalizat în acest mod?

Da, oferim posibilitatea creării de produse personalizate exclusiv pentru tine. Proiectul tău va fi protejat de drepturile tale, iar noi îl vom comercializa doar clienților tăi.

Furnizați servicii complete, inclusiv transport și montaj, pentru produsele comandate?

Cu siguranță! Oferim servicii complete, inclusiv transport și montaj, pentru a asigura o experiență fără probleme în ceea ce privește produsele noastre.

Pot alege finisaje în culori și esențe de lemn care nu se regăsesc în paletarul standard al companiei?

Da, suntem flexibili în privința finisajelor. Putem crea produsele cu finisaje în orice culoare și esență, pentru a satisface nevoile tale specifice.

Sunteți dispuși să vă deplasați pentru a discuta detaliile proiectului personalizat în locația noastră, oriunde în țară?

Da, suntem flexibili și ne deplasăm oriunde în țară pentru a discuta detaliile proiectelor personalizate și pentru a găsi cele mai bune soluții pentru nevoile tale.

Dacă avem un proiect, puteți să vă ocupați de măsurători și execuție fără a solicita detalii tehnice de la noi?

Absolut! Ne ocupăm noi de măsurători și de execuția proiectului. Avem nevoie doar de schițe pentru a genera o ofertă inițială. Oferim și consiliere în cazul în care schița nu este 100% realizabilă geometric sau întâmpină alte obstacole, garantând găsirea celei mai bune soluții pentru a transforma proiectul tău în realitate.

Este posibil să utilizăm materialul furnizat de noi pentru diferite aspecte precum tapițeria scaunelor, astfel încât aceasta să se potrivească perfect cu alte elemente din proiectul nostru?

Cu siguranță! Dacă dorești ca tapițeria scaunelor să se potrivească cu alte elemente de decor, putem utiliza materialul pe care îl furnizezi pentru a realiza această coeziune.